Jouw video team.

Wij zetten jouw verhalen om in pakkende video’s om online  te groeien.

Is dit de eerste keer dat je wil werken met video content of ben je al doorgewinterd op video gebied? Welkom, wij staan voor je klaar.  Ons team kent vier videograven met ieder een eigen specialiteit, waardoor er veel variatie mogelijk is op video gebied. Denk hierbij aan social media content, bedrijfsvideo’s, aftermovies en nog veel meer video content. Heb je direct een vraag? Neem dan vrijblijvend contact op!

Direct contact? Klik hier.

RDAM GYM

Stefana Boot, eigenaresse van de RDAM GYM, merkte een verandering in haar doelgroep. Zo zijn er tegenwoordig veel zakelijke sporters en worden lessen hierdoor in het Engels gegeven. Daarnaast heeft Stefana een gym die ‘gewoon rouw Rotterdams is’ en niet mooier gemaakt moet worden dan dat het in werkelijkheid is. Ze wilde een video die pakkend is, aansluit bij de tijd, het hele jaar door gebruikt kan worden en niet saai is. Wij bedachten een engelse tekst die volledig paste bij de RDAM GYM, ‘the gym where you can be you’. Van opnamen tot figurant, alles werd verzorgd door ons. Het resultaat vindt je hierboven.

Ook starten met video? Neem contact op!

100 jaar, maar dan zonder woorden en met een wereldkaart.

NBK B.V. wilde een bedrijfsvideo, omdat zij 100 jaar bestaan. Het logistieke bedrijf had geen ervaring met video, maar wel een sterk idee. De video moest af te spelen zijn zonder geluid, niemand wordt geïnterviewd, graag een wereldkaart zodat iedereen kan zien waar het bedrijf is gevestigd, de video moet niet suf zijn, alle disciplines van het bedrijf laten zien en moest de video kwaliteit uitstralen. 

Juist ja, een aardige lijst waar wij mee aan de slag zijn gegaan. We zijn op een video met deel-animatie uitgekomen. Zo wilde we graag echt filmische beelden maken en dit versterken met kleine animatie over de beelden heen. Zo kon de video gemakkelijk zonder geluid afgespeeld worden. Het resultaat zie je hier.

Ook starten met video? Neem contact op!

Winkel online offline

LodgeLife, dé woonwinkel op gebied van landelijk wonen in regio Zuid – Holland, was al bekend met video content. Zo hebben zij meerdere malen video’s laten maken wanneer er een nieuwe collectie in de winkel kwam. Ze schakelde yopro in om meer uit hun content te halen. Samen bedachten we om meer gezicht in de video te brengen. Zo bleek dat bezoekers echt voor bepaalde medewerkers naar de winkel kwamen. Daarnaast zijn we de bezoeker zelf ook in het licht gaan zetten. Zo is er naast de huidige content een aparte aftermovie opgenomen tijdens een van de VIP-avonden. Op dit moment zijn we bezig met nieuwe video ontwikkelingen waarbij we nog beter in gaan op wat de klant van LodgeLife wilt zien. Zo brengen we de offline winkel online bij jou thuis. De resultaten zie je hier.

Maar er is meer video.

Naast de bovenstaande voorbeelden is het eigenlijk mogelijk om alle soorten video’s door ons te laten maken. Van reclame tot social media pakker, wij staan voor je klaar. Wil je direct contact? Neem dan contact op.

social media

testimonial

Bereik meer klanten met video's van yopro.