Jouw creatief team,
het yopro team.

Hey!

Wij begrijpen als geen ander hoe frustrerend het kan zijn dat jouw content er net niet goed genoeg uitziet. Maar daarbij begrijpen wij ook hoe lastig het kan zijn om hier een partner voor te vinden. In de wereld waar ‘zzp’er zijn’ de standaard wordt, is het soms best een klus om hier een goede fotograaf, videograaf en tekstschrijver in te vinden. 

Het yopro team biedt hier een uitkomst voor. Één aanspreekpunt voor het maken van jouw video, foto en tekstuele content. Samen met jou gaan we aan de slag om jouw bedrijf nog meer te laten stralen. Heb je zelf een idee? Top, dan denken we graag met je mee. Heb je geen idee hebt wat je wilt uitstralen en hoe dit allemaal op beeld moet komen? Geen probleem, wij staan voor je klaar. Onder het genot van een vrijblijvende kop koffie (of thee) gaan we aan de slag me jouw vraag. Wij bedenken iets dat past bij jouw ideeën en budget en zorgen voor kwalitatieve content voor jouw bedrijf. Natuurlijk helemaal op maat en in stijl van jouw onderneming. Denk hierbij aan het maken van bedrijfsvideo’s, personeel vastleggen op een spontane manier, aftermovies en nog veel meer. Geen vraag is voor ons gek. Bakkie doen? Klik hier. Zien wie wij zijn? Hou dan vol, want beneden aan deze pagina vind je ons gehele team.

Een team dat meedenkt
met wat jij wilt.

Samen gaan en staan we voor het maken van kwalitatieve content, passend bij ieder budget. Een vrijblijvend bakkie doen om jouw ideeën met ons te delen?

Benjamin

Regelt alles, filmt, fotografeert, belt en drinkt veel koffie.

Nienke

Filmt nog meer dan Benjamin en denkt mee met jouw concept.

Juliën

Filmt net zo veel als Nienke en is ook nog eens creatief.

Maarten

Filmt en fotografeert rustig iedere opdracht. Kan eigenlijk alles.

Bereik meer klanten met video's en foto's van yopro.